Annemarie Ruijsenaars bij BecijferdIk ben Annemarie Ruijsenaars, oprichter en eigenaar van Becijferd.

Ik houd van cijfers en mensen, en van puzzels en raadsels oplossen. Ik lees en begrijp cijfers en getallen als geen ander en kan ze heel goed vertalen naar woorden en verhalen. Dat merk je aan mijn werk!

Declaratie-communicatie
Sinds 2008 heb ik veel ervaring opgedaan in de financiële verwerking van GGZ-behandelingen en in de declaratie-communicatie met de zorgverzekeraars. Ik zorg ervoor dat de juiste prijsafspraken van de zorgverzekeraars in het EPD-systeem zijn opgenomen zodat behandelingen tegen het juiste tarief worden gedeclareerd. Ik heb uiteraard ervaring opgedaan met Vecozo, het communicatieportaal tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Ontwikkelingen
Ik heb de Budgetmonitor ontwikkeld, een ingenieuze managementtool om zicht te houden op de omzetplafonds van de zorgverzekeraars. Hierin worden de budgetbedragen opgenomen, de lopende, nieuwe en vervolgbehandelingen én de bijbehorende verwachte verkoopprijzen. Zo kan gesignaleerd worden wanneer het budget mogelijk overschreden gaat worden, en kunnen stappen genomen worden om dit te voorkomen (bijvoorbeeld patiëntenstop).

Productiemonitor
Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het invullen van de (uniforme) productiemonitoren van de zorgkoepels. Hét managementtool van de zorginkopers om van hun kant zicht te houden op de productie van de zorgaanbieders.
Uiteraard gaan de budgetmonitor en productiemonitor hand in hand, al geeft mijn Budgetmonitor een completer beeld van de actuele en toekomstige situatie.

Gebruikte software
Ten behoeve van elektronische patiëntendossiers / cliënt-registratiesystemen, heb ik ervaring in het gebruik van Epos Zilos, Medicore EPD, Tromp CRS, Praktijkdata, Online DBC en Intramed.
Ik ben heel handig met computers en software, ik vind snel mijn weg in nieuwe systemen. Doordat ik thuis ben in cijfers én in de materie van de GGZ, kan ik een brug slaan tussen de GGZ-praktijk en de GGZ-software.

Klik als u meer over mij wilt lezen.