Met de komst van het zorgprestatiemodel gaat de frequentie van het declareren omhoog. Langdurende behandelingen werden per DBC van 365 dagen slechts één keer gefaktureerd, met ingang van 2022 zal er elke maand gefaktureerd moeten worden. Deze administratieve last zal dus toenemen. Tijd voor uitbesteding dus!

Al jaren draag ik zorg voor het financieel verwerken van GGZ-behandelingen en het indienen van declaraties bij de zorgverzekeraars via Vecozo.

Is deze administratieve klus voor u een noodzakelijk kwaad om ‘brood op de plank’ te krijgen? Besteedt u uw kostbare tijd veel liever aan uw core-business: geestelijke zorg bieden aan uw patiënten? Becijferd neemt de declaratieverwerking graag van u over.

Is het ook voor u soms teveel om te achterhalen of er betaald is of zal worden? En als er dan niet betaald wordt, dan moet achterhaald worden wat er anders moet om de prestatie wél uitgekeerd te krijgen.

Becijferd neemt ook dit ‘gedoe’ graag van u over! Ik achterhaal en beoordeel de retourinformatie via Vecozo. Indien nodig belt Becijferd voor u met de zorgverzekeraars voor toelichting. Waarna de declaratie gecorrigeerd opnieuw ingediend kan worden.

factureren
Meer en meer zorgaanbieders besluiten ongecontracteerd te werken en factureren hun behandelingen dus via de cliënt. Ik ondersteun graag bij het opstellen en versturen van de facturen, en bij het debiteurenbeheer dat hierbij komt kijken: het geld komt ongemerkt binnen!

meer weten?
Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek over wat ik voor jouw praktijk of instelling kan betekenen. Dit gesprek kan uiteraard ook via beeldbellen plaatsvinden.
Neem contact met me op!

Annemarie Ruijsenaars