We zitten inmiddels in de zesde week van het nieuwe jaar. Het nieuwe decennium. We willen allemaal goed beginnen, maar moeten ook de tijd nemen om goed af te sluiten. Daarover schreef ik in mijn vorige post.

Een goed begin is het halve werk.

Heb jij het halve werk er al op zitten?

  • heb jij al op het vizier hoe jouw praktijk of instelling het zal doen dit jaar?
  • heb jij een goed overzicht van de omzetplafonds en de andere omzetbeperkende voorwaarden die de zorgkoepels hebben opgesteld in hun contracten?
  • heb jij alle polisgegevens van je cliënten al bijgewerkt?

Ik help je graag bij het opzetten van een goed begin van 2020. En ik beloof je dat ik er geen half werk van zal maken!

Annemarie Ruijsenaars

Becijferd kan jouw praktijk of instelling ondersteunen en adviseren bij het omgaan met omzetplafonds. Zo heb ik de Budgetmonitor ontwikkeld, een managementtool om zicht te houden op je verwachte omzet en de gevolgen op omzetplafond en bedrijfsvoering.
Wanneer je interesse hebt, stuur me een berichtje: dan neem ik contact met je op!

Je kan ook het contactformulier op mijn website invullen.

ben jij klaar voor 2020?